Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

Carralejo Silver

E bërë nga agave-të ‘Blue Weber’ të zgjedhura 100 përqind me dorë, e distiluar dyfish dhe e ambalazhuar e freskët në shtëpinë në Hacienda Carralejo.

Corralejo Reposado

Agave Blue Weber 100% e zgjedhur me dorë, e distiluar dyfish, e vjetëruar në fuçi lisi të djegur, më pas e shishe në shtëpi në Hacienda Corralejo.

Corralejo Anejo

Agave Blue Weber 100% e zgjedhur me dorë, e distiluar dyfish, e vjetëruar në fuçi lisi të djegur, më pas e shishe në shtëpi në Hacienda Corralejo.

Corralejo Extra Anejo

Agave Blue Weber 100% e zgjedhur me dorë, e distiluar dyfish, e vjetëruar për tre vjet në fuçi lisi të djegur, më pas e ambalazhuar në shtëpi në Hacienda Corralejo.

99,000 Horas

99,000 Horas e ka marr emrin sipas procesit që nevojiten 99 mijë orë nga momenti i mbjelljes së agave deri në momentin kur hidhet në shishe.

1821 Extra Anejo

1821 ishte viti në të cilin Meksika arriti pavarësinë e saj nga Spanja, duke sinjalizuar fillimin e një përpjekjeje të re për të lulëzuar vendin.

Triple Destilado

Agave Blue Weber 100% e zgjedhur me dorë, e distiluar dyfish, e vjetëruar në fuçi lisi të djegur, më pas e ambalazhuar në shtëpi në Hacienda Corralejo.

Gran Corralejo Anejo

Me një prodhim të kufizuar prej vetëm 2,000 kutive, kjo tequila e bukur është e mbushur në shishe në një kopje të Kurorës Mbretërore Spanjolle të shekullit të 18-të.