Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

Catering Kosova

Catering Kosova është furnizuesi më i madh i pajisjeve dhe produkteve të gastronomisë. E vendosur në Prishtinë me showroom-in e pasur me mijëra aksesorë të kuzhinës e barit dhe qindra lloje të gotave, me pajisje të industrisë evropiane, Itali, Gjermani, Holandë, Britani e Madhe etj.
Catering ju ofron mundësi të shumta të zgjedhjes, kualitet të lartë, shërbim dhe konsulencë profesionale për zhvillimin e biznesit tuaj me pajisje efikase.
Besimi juaj është prioritet i yni!

Produktet
  • Çka i nevojitet hotelit/restaurantit tuaj?

    Ne mund të ju ndihmojmë në përcaktimin se çfarë pajisje dhe aksesorë i duhen hotelit / restaurantit tuaj. Të gjitha pajisjet që i gjeni në Catering Kosova janë origjinale.

  • Furnizimi i pajisjeve

    Pas përcaktimit të pajisjeve dhe aksesorëve, ne bëjmë furnizimin dhe transportin e tyre deri në lokacionin përkatës.

  • Instalimi i pajisjeve

    Me kërkesë të klientit, ne bëjmë edhe instalimin e pajisjeve tek klienti. Në këtë mënyrë, ne iu lëmë hapësirë të mendoni në rritjen e biznesit tuaj, duke mos u brengosur për montimin e pajisjeve hotelierike.

Partnerët

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client

Klientët

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo