Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

Rreth nesh

Catering Kosova bën shitjen e produkteve hotelierike të prodhuara nga brende botërore.

2014

Themelimi i kompanisë

Duke pasur parasysh mungesën e një marketi ku do të bëhej shitja e produkteve hotelierike, në këtë vit u themelua kompania Catering Kosova për të lehtësuar punën e hotelierisë në Kosovë.

2014

Klientët tanë të parë

Në po të njëjtin vit të themelimit, ne fituam besueshmërinë e klientëve tanë të parë që furnizoheshin me pajisje e aksesorë hotelierik nga Catering Kosova.

2015

Rritja e kompanisë

Në këtë vit, ne i zgjeruam marrëveshjet me kompanitë lidere në furnizimin e pajisjeve hotelierike, duke shtuar numrin e produkteve që ofroheshin nga ne.

2016

Dominimi i tregut

Nga viti 2016, Catering Kosova u bë kompani lidere në fushën e furnizimit të pajisjeve hotelierike dhe në vazhdueshmëri kemi sjellur produkte të reja për të rritur cilësinë e shërbimit ndaj klientëve nga ana e hoteleve e restauranteve.

Partnerët

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client

Klientët

Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo