Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

REFRIGERATED MEAT MINCER 32REF

REFRIGERATED MEAT MINCER 32REF


Disponueshmëria: Ka


Power Kw
1.87
Supply
230-400V / 3N / 50Hz
Hourly meat mincer production (Kg / h)
300 ÷ 500 Kg / h
Refrigerant gas
R134a
Machine dimensions (lxlxh mm)
350 x 530 x 555h (mm)
Net weight (kg)
56
Gross weight (Kg)
61
Packaging dimensions (lxlxh mm)
760 x 600 x 770h (mm)
Packaging volume (m3)
0.350

Jeni të interesuar? Na shkruani

Pasi që të pranojmë mesazhin tuaj, ne do të ju kontaktojmë përmes emailit apo numrit të telefonit varësisht cilin opcion e keni zgjedhur për kontakt.

Mund të na kontaktoni edhe përmes numrit: 044-123-456.

Të dhënat tuaja janë konfidenciale dhe nuk do të ndahen me askënd!