Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

HAMBURGATOR F10

HAMBURGATOR F10


Disponueshmëria: Ka


Machine dimensions (lxlxh mm)
300 x 190 x 285 (h) mm
Net weight (kg)
5
Gross weight (Kg)
6
Packaging dimensions (lxlxh mm)
280 x 210 x 340 (h) mm
Packaging volume (m3)
0.019

Jeni të interesuar? Na shkruani

Pasi që të pranojmë mesazhin tuaj, ne do të ju kontaktojmë përmes emailit apo numrit të telefonit varësisht cilin opcion e keni zgjedhur për kontakt.

Mund të na kontaktoni edhe përmes numrit: 044-123-456.

Të dhënat tuaja janë konfidenciale dhe nuk do të ndahen me askënd!