Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

SPIRAL MIXER 50SN

SPIRAL MIXER 50SN


Disponueshmëria: Ka


Power Kw 2.2 kW (3 HP) 3.5 / 2.5 kW (4.7 / 3.3 HP) - 2nd speed (optional)
Supply 230-400V / 3 / 50Hz
Hourly production (Kg / h) 150 Kg / h
Dough per cycle (Kg) 50
Tank dimensions (L) 62 L (ø 500 x 310 (h) mm)
Speed (rpm)
80 rpm 80 - 160 rpm - 2nd speed (optional)
Machine dimensions (lxlxh mm) 920 x 530 x 920 ÷ 1350 (h) mm
Net weight (kg) 170
Gross weight (Kg) 193
Packaging dimensions (lxlxh mm) 1050 x 600 x 1090 (h) mm
Packaging volume (m3) 0.690

Jeni të interesuar? Na shkruani

Pasi që të pranojmë mesazhin tuaj, ne do të ju kontaktojmë përmes emailit apo numrit të telefonit varësisht cilin opcion e keni zgjedhur për kontakt.

Mund të na kontaktoni edhe përmes numrit: 044-123-456.

Të dhënat tuaja janë konfidenciale dhe nuk do të ndahen me askënd!