Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

MX25 DIVE MIXER

MX25 DIVE MIXER


Disponueshmëria: Ka


Power Kw
0.25 kW (0.3 HP)
Supply
230V / 1N / 50-60Hz
Speed, weight and length of the mixer
13000 rpm - 0,6 Kg - 300 mm
Maximum immersion level of the mixer (mm)
150
Dimensions of the tank
30 L
Machine dimensions (lxlxh mm)
135 x 100 x 600 (h) mm
Net weight (kg)
2.2
Gross weight (Kg)
3.4
Packaging dimensions (lxlxh mm)
410 x 280 x 170 (h) mm
Packaging volume (m3)
0.020 m³

Jeni të interesuar? Na shkruani

Pasi që të pranojmë mesazhin tuaj, ne do të ju kontaktojmë përmes emailit apo numrit të telefonit varësisht cilin opcion e keni zgjedhur për kontakt.

Mund të na kontaktoni edhe përmes numrit: 044-123-456.

Të dhënat tuaja janë konfidenciale dhe nuk do të ndahen me askënd!