Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

MX40 DIVE MIXER

MX40 DIVE MIXER


Disponueshmëria: Ka


Power Kw
0.4 kW (0.5 HP)
Supply
230V / 1N / 50-60Hz
Speed, weight and length of the mixer
2500 ÷ 11000 rpm -1.4 Kg - 400 mm
Speed, weight and length of the whip
250 ÷ 1500 rpm -1 Kg - 350 mm
Maximum immersion level of the mixer (mm)
290
Maximum level of immersion of the whip (mm)
200
Dimensions of the tank
60 L
Machine dimensions (lxlxh mm)
155 x 120 x 710/790 (h) mm (with whip / mixer - with whip / mixer)
Net weight (kg)
4.5
Gross weight (Kg)
6
Packaging dimensions (lxlxh mm)
490 x 390 x 170 (h) mm
Packaging volume (m3)
0.032

Jeni të interesuar? Na shkruani

Pasi që të pranojmë mesazhin tuaj, ne do të ju kontaktojmë përmes emailit apo numrit të telefonit varësisht cilin opcion e keni zgjedhur për kontakt.

Mund të na kontaktoni edhe përmes numrit: 044-123-456.

Të dhënat tuaja janë konfidenciale dhe nuk do të ndahen me askënd!