Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

V250 VERTICAL SLICERS

V250 VERTICAL SLICERS


Disponueshmëria: Ka


Power Kw
0.26 kW (0.35 HP)
Supply
230V / 1N / 50Hz
Blade size
250
Cutting thickness
0 ÷ 15 mm
Useful cut
240 x 170 (h) mm
Support surface size
470 x 370 mm
Machine dimensions (lxlxh mm)
530 x 430 x 500 (h) mm
Net weight (kg)
24
Gross weight (Kg)
34
Packaging dimensions (lxlxh mm)
700 x 630 x 630 (h) mm
Packaging volume (m3)
0.278

Jeni të interesuar? Na shkruani

Pasi që të pranojmë mesazhin tuaj, ne do të ju kontaktojmë përmes emailit apo numrit të telefonit varësisht cilin opcion e keni zgjedhur për kontakt.

Mund të na kontaktoni edhe përmes numrit: 044-123-456.

Të dhënat tuaja janë konfidenciale dhe nuk do të ndahen me askënd!