Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

VERTICAL SLICERS K350

VERTICAL SLICERS K350


Disponueshmëria: Ka


Power Kw
0.37 kW (0.5 HP)
Supply
230V / 1N / 50Hz - 230-400V / 3 / 50Hz
Blade size
350
Cutting thickness
0 ÷ 15 mm
Useful cut
300 x 265 (h) mm
Support surface size
660 x 540 mm
Machine dimensions (lxlxh mm)
820 x 650 x 640 (h) mm
Net weight (kg)
43
Gross weight (Kg)
55
Packaging dimensions (lxlxh mm)
820 x 720 x 760 (h) mm
Packaging volume (m3)
0.449

Jeni të interesuar? Na shkruani

Pasi që të pranojmë mesazhin tuaj, ne do të ju kontaktojmë përmes emailit apo numrit të telefonit varësisht cilin opcion e keni zgjedhur për kontakt.

Mund të na kontaktoni edhe përmes numrit: 044-123-456.

Të dhënat tuaja janë konfidenciale dhe nuk do të ndahen me askënd!