Njoftim: Stafi i catering-ks.com për momentin është duke i bërë regjistrimet e produkteve që ofrohen nga kompania, ashtu që klientët të kenë mundësinë e shikimit të tyre edhe përmes internetit. Për më shumë, na kontaktoni.

Grizzly furrë tymuese – Së shpejti

Grizzly furrë tymuese me qymyr dhe dru do të ndryshojë përgjithmonë mënyrën e gatimit. E ndërtuar me dorë në Sheffield, ofron cilësi të gatimit për restorane dhe për maraklinjtë e gatimit në shtëpi.
Pjekje e shpejtë ose e ngadaltë, mundësitë janë të shumta pasi dizajni i furrës u mundëson operatorëve të kontrollojnë temperaturën me saktësi.
Dimensionet: 725x605x580
Materiali çelik inox, pesha 190 kg, ruan temperaturën optimale për shumë orë.